Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Специфікації та огляд нового Seat Tarraco

Seat Tarraco – це новий флагманський кроссовер від іспанського бренду, який був розроблений для конкуренції з такими модеями як Volkswagen Tiguan, Hyundai Santa Fe, Ford Edge і Skoda Kodiaq. Прем҆ єра Tarraco відбулася на паризькому автосалоні місяць тому де в компанії інших родичів по концерну VW новачок вирізнявся власним стилем та вдалими пропорціями кузова.

Іспанці дуже пишаються тим фактом, що мають власну автомобільну марку, яка отримує сучасні технології при цьому залишається виразною зовні. Дизайн дуже важливий елемент для Seat, адже виробнику необхідно виходити на сторонні ринки а не тільки продавати автомобілі на власному ринку. Серед особливостей Seat Tarraco можна відмітити повністю світлодіодне оснащення головної оптики та широкий вибір легкосплавних колісних дисків діаметром від 17 до 20 дюймів.

Інтер҆ єр Tarraco не схожий на інші моделі концерну VW Group, тому що головна відмінність полягає у окремо встановленому планшеті, який виконує роль екрану мультимедійної системи. Водночас, для водія пропонується віртуальна панель приладів з 10,25-дюймовим екраном. Інформаційно-розважальна система реагує на дотик, тому управляти їй не складно. Повертаючись до органів управління хотілося б відмітити чудову ергономіку та високий рівень обробки окремих деталей салону.

На старті продажів Seat Tarraco отримає один з чотирьох силових агрегатів на вибір – два бензинових та два турбодизеля. Базовий бензиновий двигун об҆ ємом 1,5 літра розвиває 150 к.с. та поєднується з 6-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей. Слідом за ним йде 2-літровий 187-сильний мотор, який агрегатується з 7-ступеневою автоматичною коробкою DSG. Дизельний агрегат має об҆ єм 2 літри і в залежності від рівня форсування видає 150 або 190 к.с. Найпотужніші версії Tarraco мають повний привід та автоматичну коробку перемикання швидкостей.

Новий кроссовер мають збирати на заводі у німецькому місті Вольфсбург разом з VW Tiguan. На європейському ринку Tarraco зявиться весною 2019 року за ціною від 30 тисяч євро за базовий кроссовер з механічною коробкою перемикання швидкостей...

 

17.11.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Специфікації та огляд нового Seat Tarraco

Політика конфіденційності